Hoe ver gaat u om uw personeel te behouden?

Hoe ver gaat u om uw personeel te behouden?

Misschien geen nieuws voor u, maar tegenwoordig is het zeer lastig om personeel aan uw organisatie te binden. Voordat u het in de gaten heeft is een flink stuk capaciteit uit uw organisatie verdwenen! Dit heeft niet alleen maar te maken met de vergrijzing. Jonge medewerkers staan namelijk niet meer te popelen om u jarenlang commitment te geven.

Hoe houdt u ze vast? Een goed salaris helpt natuurlijk, maar andere zaken spelen tegenwoordig net zo’n grote rol. Denk daarbij bijvoorbeeld aan ontwikkel- en groeimogelijkheden, opleidingen, flexibiliteit, inbreng, interessante secundaire voorwaarden en ga zo maar door. U mag natuurlijk wat verwachten van uw medewerkers, maar zij ook van u!

Nagtegaal helpt u dit soort vraagstukken vanuit visie, kennis en ervaring tijdig te signaleren en professioneel, adequaat en kundig op te lossen. De transitie naar aantrekkelijk werkgeverschap is daarbij de doelstelling. En dat is binnen elke organisatie maatwerk wat Nagtegaal toe te vertrouwen is. Wacht dus niet tot u ook met ondercapaciteit te maken krijgt, want voorkomen is beter dan…

Wilt u op professionele wijze voorkomen dat uw medewerkers uw organisatie zomaar verlaten? 

Nagtegaal Communicatie & Personeel, gevestigd in IJzendijke - Zeeuws-Vlaanderen, heeft ook voor uw organisatie de juiste oplossing. Neem gerust vrijblijvend contact op, dan plannen we snel een afspraak. 

nagtegaal%20met%20slogan

© Nagtegaal Communicatie & Personeel 2020

Ontwerp & realisatie: Vannaam

© Nagtegaal Communicatie & Personeel 2020
Privacy & Disclaimer
Ontwerp & realisatie: Vannaam