Haalt u nog nieuwe inzichten uit uw personeelsdossiers? 

Haalt u nog nieuwe inzichten uit uw personeelsdossiers?

Elke ondernemer is verplicht om een personeelsadministratie te voeren en daarvoor gebruikt u het personeelsdossier. Het bevat persoonlijke gegevens van de medewerker, contracten en arbeidsvoorwaarden, functioneren en ontwikkeling, ziekteverzuim, diverse andere zaken en bijzonderheden en voldoet het aan de GPDR/AVG. Maar wist u ook dat een personeelsdossier zoveel meer kan zijn dan slechts een administratief tool!

Zo is het onder meer een strategisch instrument dat inzicht geeft in huidige en gewenste competentieprofielen en in aanwezige ambities. Het kan goed ingezet worden bij talentmanagement en kan, met de juiste analysemethodiek, zeer veel vertellen over de staat en het potentie van de voor u werkzame handen en hersens. Kortom: een goed personeelsdossier biedt een schat aan informatie waarmee uw organisatie een flinke stap vooruit kan zetten. Maar u moet het
er wel uit kunnen halen natuurlijk!

Nagtegaal weet precies hoe uw personeelsdossiers ingezet kunnen worden als strategisch instrument met een forse meerwaarde voor uw onderneming. En daar kunnen we beter vandaag al mee beginnen! 

Wilt u graag weten welke informatie u uit uw personeelsdossiers kunt halen? 

Nagtegaal Communicatie & Personeel, gevestigd in IJzendijke - Zeeuws-Vlaanderen, haalt ook binnen uw organisatie nieuwe inzichten uit uw personeelsdossiers. Neem gerust vrijblijvend contact op, dan plannen we snel een afspraak.

nagtegaal%20met%20slogan

© Nagtegaal Communicatie & Personeel 2020

Ontwerp & realisatie: Vannaam

© Nagtegaal Communicatie & Personeel 2020
Privacy & Disclaimer
Ontwerp & realisatie: Vannaam