Is er misschien wat spanning op de werkvloer? 

Conflicthantering in het bedrijf

Soms is het overduidelijk dat er spanning op de werkvloer aanwezig is, maar vaker broeit er iets wat u niet direct zult signaleren. Waar gehakt wordt vallen spaanders, maar u begrijpt vast dat ongezonde spanningen tussen uw medewerkers ten koste kunnen gaan van een goede werksfeer. Voorkomen en/of snel oplossen is en blijft het devies, misschien een taak waarvan u denkt deze goed in te kunnen vullen.

Maar wat nou als er, ondanks uw inspanning, goede bedoelingen en misschien zelfs terechtwijzingen, onderhuids bepaalde zaken blijven sluimeren, uw medewerkers zich stilzwijgend verdelen, pesterijen ontstaan en u op enig moment niet meer in staat bent om een en ander ten goede om te buigen? Erger nog, misschien wordt u zelfs een onderdeel van het conflict!

Ga niet wachten tot zo’n situatie überhaupt maar kan ontstaan en betrek Nagtegaal regelmatig preventief bij uw personeelsbeleid. Maar ook curatief natuurlijk, want conflicthantering professioneel aanpakken kan het verschil maken tussen een succesvolle organisatie of een organisatie die ooit succesvol was. 

Preventief of curatief spanningen op de werkvloer aanpakken? 

Nagtegaal Communicatie & Personeel, gevestigd in IJzendijke - Zeeuws-Vlaanderen, haalt ook binnen uw organisatie de spanning weg. Neem gerust vrijblijvend contact op, dan plannen we snel een afspraak.

nagtegaal%20met%20slogan

© Nagtegaal Communicatie & Personeel 2020

Ontwerp & realisatie: Vannaam

© Nagtegaal Communicatie & Personeel 2020
Privacy & Disclaimer
Ontwerp & realisatie: Vannaam